Berns expanderar och öppnar nytt

Norrlandsgatan 24 blir adressen för Berns Groups kommande storsatsning.

Skriven av Therese Aronsson 2012-01-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild


Bild: Beatrice Bruteskog/Berns


Där har de skrivit ett tjugoårigt hyresavtal med Aberdeen Asset Management om 2 100 kvadratmeter. Fastigheten från 1895 har fyra våningar samt en takvåning och innergård. Den ska fyllas med två restauranger, bar, konferens, kontor och butik.

Restaurangerna kommer att följa Berns övriga koncept med högkvalitativ mat, dryck och service. I sommar öppnar innergårdens servering och i början av hösten invigs restaurang, bar och butik.

– Norrlandsgatan 24 är första projektet i vår expansionsplan utanför Berns klassiska byggnad vid Berzelii Park. Vår tanke är att skapa ett hus som rymmer restaurang, bar, butik och konferensmöjligheter på ytterligare ett toppläge i centrala Stockholm, säger Yvonne Sörensen, vd för Berns.

– Berns verksamhet kommer att aktivera den här delen av Norrlandsgatan på ett mycket trevligt sätt. Vi är glada över att ha hittat en hyresgäst som bidrar så positivt både till fastigheten och till utvecklingen av området, säger Jens Linderstam, chef för retail och fastighetsutveckling på Aberdeen Asset Management.

Fastigheten, Sumpen 6, ägs av SEB Trygg Liv.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration