Söker grannar till Audi och Porsche

Bygg-Göta har uppfört och äger fastigheterna med Porsche och Audi i Jolenområdet. Bolaget har två lediga tomter kvar att bebygga. – Vi vill ha hit företag som passar in bland grannarna, säger Linda Neidert, marknadschef och uthyrningsansvarig på Bygg-Göta.

Skriven av Nicklas Tollesson 2015-02-15 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Bygg-Göta har redan uppfört nya byggnader åt Audi och Porsche. Nu söker Bygg-Göta aktörer som passar in på de två tomterna intill som fortfarande är obebyggda.
Bild: Bygg-Göta


Enligt Linda Neidert hade de två tomterna redan kunnat vara bebyggda – men Bygg-Göta har inte velat bygga för vem som helst.

– Vi vill ha dit företag i samma segment som de som finns här i dag. Vi har därför medvetet legat lågt ett tag. Bilbranschen har haft det tufft, men nu ser det ut som att marknaden har börjat lätta.

Det är bilförsäljare ni vill ha hit?

– Det är ganska troligt att det kommer att bli så, men vi kan naturligtvis tänka oss andra också. Det viktiga är att verksamheterna harmonierar.

Det är rimligt att tänka sig att byggnaderna på de två tomterna kommer att bli cirka 2 500 kvadratmeter stora.

– Tomterna omfattar cirka 7 000 respektive 5 000 kvadratmeter, men sådana här verksamheter kräver ganska många parkeringsplatser.

Lediga lokaler i Göteborg


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration