Tre nya till Briggens Fullriggaren Fyra

Nordisk E-handel, MV-Nordic och Moelven hyr av Briggen i Västra Hamnen.

Skriven av Sofia Grymer 2014-01-17 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Intresset för Briggens kontorshus Fullriggaren Fyra i Västra Hamnen i Malmö är stort. Nyligen tecknades tre nya kontrakt i fastigheten. De tre nya kontrakten är på sammanlagt cirka 800 kvadratmeter. De nya hyresgästerna som gör Fingerprint Cards sällskap är:

Systemleverantören Nordisk E-handel som väljer att flytta verksamheten till nya och attraktiva arbetsplatser. De nya arbetsplatserna i Fullriggaren Fyra matchar på ett bra sätt Nordisk E-handels profil och företaget beräknar vara på plats i april.

IT- och utbildningsföretaget MV-Nordic, som nyligen bytt namn från Elevdata, och bygg- och inredningsbolaget Moelven som är under expansion och hyr ett showroom och beräknar liksom MV-Nordic att vara på plats i mars.

Sedan tidigare har Briggen sitt Malmökontor i fastig­heten – som 2012 tilldelades förstapriset kategorin nyproducerade byggnader enligt Miljöbyggnad vid Sweden Green Building Awards.

– Det här är positivt inte bara för oss utan för hela Västra Hamnen. Vi ser fram emot att få välkomna och serva våra nya hyresgäster på bästa sätt, säger Gunnar Östenson, vd på Briggen.

Lediga lokaler i Malmö


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration