Dataton flyttar in i profilbyggnad

Dataton, ett av Linköpings äldsta teknikföretag, har flyttat in i sitt nybyggda huvudkontor på Teknikringen 22 i Mjärdevi Science Park.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-01-26 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Spektakulärt. Dataton har flyttat in i sitt nya huvudkontor på Mjärdevi Science Park.
Bild: Dataton


– Våra tidigare lokaler på Ågatan var för små, men framför allt saknade vi möjligheter att på ett bra sätt kunna visa upp våra produkter för kunder och partners. Efter att ha tittat på en rad lokaler utan att hitta de stora ytor vi behöver bestämde vi oss helt enkelt för att bygga vårt egna specialanpassade hus, säger Lars Sandlund, organisationschef på Dataton.

Huset som är ritat av Stockholmsarkiteten Petra Gipp har med sitt unika utförande redan lockat stor nyfikenhet bland grannföretagen i Mjärdevi.

– Självklart vill vi med det här speciella bygget öka motivationen och arbetsglädjen hos oss som jobbar på Dataton. Men vi vill också stärka vår profil i närområdet för att kunna knyta nya kontakter och rekrytera nya förmågor. Inom vår bransch är vi världsledande och alla som är verksamma inom den känner till oss. På hemmaplan är det få som har koll på vilka Dataton är, det vill vi ändra på.

Sök lokaler i Linköping


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration