Bang & Olufsen öppnar ny konceptbutik

I maj flyttar det danska TV- och elektronikmärket Bang & Olufsen in i en av Wallenstams nybyggda butikslokaler på Teatergatan i Göteborg.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-04-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nu flyttar Bang & Olufsen in på ombyggda lokaler på Teatergatan i Göteborg.
Bild: Wallenstam


Butiken är den första återförsäljarbutiken i Sverige baserad på Bang & Olufsens allra senaste butikskoncept Sensory Store Concept, designat för att leverera en exceptionell upplevelse av produktsortimentet.

Den 100 kvadratmeter stora butiken på Teatergatan kommer att erbjuda Bang & Olufsens nya produktsortiment med allt från trendiga hörlurar till kompletta ljud- och videosystem för hemmet.

– Det känns roligt att kunna välkomna ett internationellt erkänt märke som Bang & Olufsen till Teatergatan. Ombyggnationen har gett Teatergatan ett ordentligt lyft och de nya hyresgästerna kommer att bidra till att öka gatans attraktionskraft ytterligare, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

På Teatergatan har Wallenstam tillfört totalt 330 kvadratmeter ny butiksyta. Butikerna är unika för Göte­borg med höga skyltfönster som ramar in moderna interiörer och ger en känsla av internationell storstad. Ut­sidan är designad av arkitektbyrån Wingårdhs, som har skapat en kontinental och urban fasad där plåtens mönster böljar som vågor över huset.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration