Skanska hyr ut i Chokladfabriken

Atria Scandinavia hyr ca 1300 kvadratmeter kontorslokaler av Skanska i Chokladfabriken i Sundbyberg.

Skriven av Sofia Grymer 2014-01-05 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Chokladfabriken
Bild: Torbjörn Persson


Skanska har tecknat ett hyresavtal med Atria Scandinavia om cirka 1 300 kvadratmeter i Chokladfabriken i Sundbyberg. Atria Scandinavia, en livsmedelskoncern med varu­märken som Sibylla, Lithells, Ridderheims med flera, flyttar in i nyrenoverade lokaler i augusti 2014. Chokladfabriken är Marabous sekelgamla fabrik som Skanska har förädlat och byggt om till moderna och flexibla kontorslokaler i centrala Sundbyberg. Huset har ett servicekoncept med konferensanläggning, motionshall, restaurang och café.

– Närheten till kommunikation i kombination med ett bra servicekoncept var avgörande för oss, säger Björn Widegren, ekonomidirektör på Atria Scandinavia.

– Vi är mycket glada över att Atria Scandinavia valt Chokladfabriken för sitt nya kontor här i Sundbyberg och hälsar dem varmt välkomna. Vi har sett en ökad efterfrågan på lokaler i centrala Sundbyberg och har bara sedan i somras tecknat avtal med ytterligare tre hyresgäster i fastigheten. Det visar på att vi har ett lyckat koncept i Chokladfabriken, säger Billy Forsell, uthyrare på Skanska.

Lediga lokaler i Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration