Triolab till Pedagogen Park

Medicinteknikbolaget Triolab, som är en del av den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech, flyttar till Pedagogen Park i Mölndal.

Skriven av Nicklas Tollesson 2015-01-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Företaget hyr 860 kvadratmeter lokal­yta som nu anpassas efter Triolabs verksamhet.

– Att Triolab flyttar hit innebär att ytter­ligare en ny och spännande bransch etablerar sig i huset. Det bidrar till den blandning av människor och verksamheter som krävs för att skapa en kreativ och dynamisk mötesplats, ­säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

För Triolab var läget en avgörande faktor för valet av Pedagogen Park, med närhet till naturen och stora kunder som Sahlgrenska och Mölndals sjukhus.

– Vi ville sitta kvar här i Mölndal där vi trivs alldeles utmärkt. Från Pedagogen Park kommer vi snabbt ut på de stora transportlederna för att enkelt nå kunder i andra delar av landet. De nya lokalerna blir moderna och representativa samtidigt som vi utnyttjar ytan maximalt för vår verksamhet. Flexibla lokaler som gör oss mer effektiva och ännu bättre för våra kunder, säger Ove Sandin, vd för Triolab.

Triolab beräknas flytta in 1 juni 2015.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration