Multinationellt IT-bolag till Torslanda

Sveafastigheter har tecknat ett femårigt avtal om 1 300 kvadratmeter kontorslokaler med Tech Mahindra, ett multinationellt IT-bolag som är del av indiska Mahindra Group.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-03-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sveafastigheter flyttar till Torslanda.
Bild: Sveafastigheter


– Sveafastigheter äger tillsammans med Volvo Pensionsstiftelse cirka 14 000 kvadratmeter inom Sörred City i Torslanda. Uthyrningen till Tech Mahindra är en viktig pusselbit i utvecklingen av området, säger Eric Bergström på Sveafastigheter.

I samband med att Tech Mahindra erhållit ett globalt avtal med Volvo Cars avseende support av IT-infrastruktur och service, tar man steget att etablera sitt första kontor i Göteborgs­området.

– Det känns mycket roligt att välkomna Tech Mahindra till moderna kontorslokaler i nära anslutning till Volvo PV:s huvudkontor och därmed säkra deras expansion och fortsatta leverans gentemot Volvo, säger Per Liljenfeldt på Grandab Management, som innehar asset management-uppdraget som bland annat omfattar uthyrning och förvaltning.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration