Genetor Coworking gasar i tuffa tider

Partnertext

I takt med att efterfrågan på flexibla kontorslösningar ökar trycker Genetor Coworking gasen i botten. Under fjolåret öppnade man i den nya kontorsfastigheten The Corner i Hyllie och har nu fem anläggningar för att möta företags kontorsbehov.

Skriven av Redaktionen 2024-04-17 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Genetor Coworking har fem anläggningar.
Bild: Genetor Coworking


Sedan Genetor öppnade sin första anläggning i Helsingborg i slutet av 2019, så har man inte bara upplevt en pandemi och lågkonjunktur utan också en fantastisk tillväxtresa som man från början inte hade förutspått. Från Helsingborg har man sedan etablerat sig på stationsnära adresser i Lund, Malmö och Hyllie.

I hörnan Hyllie allé/Hyllie boulevard, har Genetor flyttat in i den blå kontorsfastigheten The Corner. Ett attraktivt A-läge i en expansiv stadsdel nära kommunikationer, restauranger, butiker och nöjen. Inredningen är sober och smakfull och ger en exklusiv känsla. Genetor var först in i fastigheten och upplevde snabbt att intresset var stort och vågade då utöka med ytterligare 700 kvadratmeter. För att kunna vara en flexibel aktör där våra medlemmar kan växa inom våra lokaler var det viktigt att inte ha för små lokaler, så det var skönt att vi hade option på mer ytor i huset, säger Marie Willstrand, affärsutvecklare på Genetor.

Genetor erbjuder allt från egna möblerade kontorsrum till flexplatser och klippkort. Här kan man boka små och stora mötesrum, nätverka med andra företag och få tillgång till allt som behövs för en fungerande arbetsdag. Servicenivån är hög och en trevlig frukost serveras varje vardag.

– Coworking är absolut här för att stanna och utvecklas. I takt med att efterfrågan av den här typen av lösning ökar så ökar såklart även konkurrensen. Det finns en uppsjö av aktörer som erbjuder flexibla kontorsmiljöer och det är då extra viktigt att tro på sin produkt och aktivt jobba för att leverera det där lilla extra för våra medlemmar, som trots allt är våra bästa ambassadörer. Vi har hela tiden följt vår linje, med att erbjuda en helhetslösning med hög servicenivå, på stationsnära adresser och i en miljö som andas premium, säger Marie Willstrand.

– Våra medlemmar är allt från egenföretagaren som endast varit igång något år, till väletablerade internationella bolag med kontor världen över. Det är just mixen som gör dynamiken hos oss så trevlig. Då vi nyss utökat så finns det fortfarande möjlighet att skräddarsy en lösning som passar just er verksamhet, avslutar hon.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration