Handelsbanken till Pedagogen Park i Mölndal

I mitten av november 2014 flyttar Handelsbanken i Mölndal in i nya lokaler i Pedagogen Park. En flytt som kontorschefen Ulrika Jivefors ser fram emot.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-07-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

– Vi vill vara kvar i Mölndal under ombyggnaden av Mölndal Centrum och samtidigt vara nära våra kunder. Med de nya lokalerna i Pedagogen Park kan vi vara det och sam­tidigt utforma det nya kontoret efter kundernas behov och skapa en välkomnande och tillgänglig mötesplats för våra besökare.

Handelsbanken har tecknat avtal om att hyra 569 kvadratmeter.

– Att Handelsbanken väljer att flytta sitt Mölndalskontor till Pedagogen Park är naturligtvis väldigt roligt för oss och de företag som idag finns i huset. Det bidrar till den mix av olika verksamheter som vi strävat efter när vi utvecklat fastigheten. Det är våra hyresgäster som gör Pedagogen Park till en levande och attraktiv mötesplats där människor trivs och vill vara, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm, som äger Pedagogen Park.

Sammanlagt är nu cirka 18 500 kvadratmeter av totalt 30 000 kvadratmeter lokalyta uthyrda i Pedagogen Park.

Sök lediga lokaler i Mölndal


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration