Omegapoint flyttar in hos Castellum

Castellum har tecknat ett hyreskontrakt med cybersäkerhetsföretaget Omegapoint om 1 255 kvadratmeter, på Östra hamngatan 16, i centrala Göteborg. Inflyttning är planerad till december 2024.

Skriven av Redaktionen 2024-02-26 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Omegapoint flyttar in i Castellums lokaler på Östra Hamngatan.
Bild: Axel Ohlsson


– Vi är glada över att hälsa Omegapoint välkomna som vår nya hyresgäst i dessa fantastiska lokaler på 1 255 kvadratmeter. Fastigheten har ett premiumläge i centrala Göteborg med utmärkta kommunikationsförbindelser. Vi är övertygade om att förutsättningarna är de bästa för Omegapoint att fortsätta driva sin verksamhet framgångsrikt, säger Helena Dellborg, uthyrare Castellum, region Väst.

Lokalerna är miljöcertifierade och håller hög kvalité. Det finns ett gemensamt fokus mellan Castellum och Omegapoint att göra hyresgästanpassningar i lokalen med en hög grad av återbruk och med höga hållbarhetskrav.
– Vi ser väldigt mycket fram emot att flytta in hela vår Göteborgsverksamhet i dessa fantastiska lokaler och är mycket glada över att tillsammans med Castellum ställa oss längst fram i hållbarhetsledet med återbruk och smart design i fokus, säger Anna Storm, vd Omegapoint.

– Vi ser en fortsatt hög aktivitet på kontorsmarknaden i Göteborg där många företag ser över sina lokalbehov och vill utveckla sin arbetsplats för att locka medarbetare att faktiskt komma in till kontoret. Centrala lägen och bra kommunikationer är viktigt, men också kontorets utformning och serviceutbudet i och omkring lokalen, säger Örjan Rystedt, region-vd Väst, Castellum.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration