Svenskt modemärke väljer Hufvudstaden för sin första butiksetablering

I början av 2024 öppnar det svenska modevarumärket Teurn Studios sin första fysiska butik på Jakobsbergsgatan 9 i Bibliotekstan i Stockholm. Butiken kommer att inneha en yta på 80 kvadratmeter och får Hufvudstaden som hyresvärd.

Skriven av Redaktionen 2024-01-31 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Bibliotekstan.
Bild: Lena Koller


Teurn Studios startades 2021. Nu tar man nästa steg genom att öppna sin första fysiska butik.

– Vi är oerhört glada över att tillsammans med Hufvudstaden få möjligheten att etablera vår första, kurerade konceptbutik på en av Stockholms trevligaste adresser i Bibliotekstan. Mötet med våra kunder betyder enormt mycket för oss och vi ser fram emot att få välkomna vår trogna följarskara till en ny destination för stilinspiration och shopping, säger Anna Teurnell, grundare och kreativ chef Teurn Studios.

Hufvudstaden ser Teurns etablering som helt i linje med strategin att fortsätta utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.

– Vi är mycket glada över att Teurn Studios öppnar konceptbutik i Bibliotekstan. Varumärket stärker Bibliotekstans utbud när det kommer till ledande och högkvalitativa modevarumärken samt kompletterar befintligt utbud väl, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik Hufvudstaden.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration