Advania hyr 1 800 kvadratmeter i Citygate

Skanska Fastigheter Göteborg har tecknat hyresavtal med techbolaget Advania om cirka 1 800 kvadratmeter kontorsyta på plan 4 i Citygate. Inflyttning sker sommaren 2024.

Skriven av Redaktionen 2024-01-17 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Citygate.
Bild: Skanska


– Vi ser verkligen fram emot att välkomna Advania till våning 4 i Citygate. Det är ett expansivt företag som vi kunnat erbjuda en större sammanhängande lokal, med möjligheter att växa och utvecklas över tid. Att Citygate har ett hållbarhets- fokus och erbjuder service utöver det vanliga var också viktiga faktorer för Advania, säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate har certifierats enligt WELL guld, vilket innebär ett helhetstänk kring hur människor påverkas av den byggda miljön de befinner sig i, samt LEED platinum där tonvikten ligger på att minska klimatavtrycket i byggandet.

– Genom att förena våra två kontor skapar vi en sammanhängande arbetsmiljö som främjar samarbete och interaktion. Detta bidrar inte bara till att stärka vår företagskultur, utan ger även bättre förutsättningar att skapa hållbara värden för våra kunder. Vårt engagemang för hållbarhet delas av Skanska, vilket är mycket uppmuntrande, säger Thomas Sackesjö, konsultchef på Advania i Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration