AMF Fastigheter hyr ut till Crédit Agricole

Den franska investeringsbanken Crédit Agricole CIB signar för nya lokaler på Jakobsbergsgatan 24 i Moodkvarteret i Stockholm. Fastigheten, som är i AMF Fastigheters ägo, står just nu under en omfattande ombyggnation med höga hållbarhetsambitioner. Lokalerna planeras stå färdiga för inflytt från våren 2024.

Skriven av Redaktionen 2023-10-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Crédit Agricole flyttar in i Moodkvarteret.
Bild: WTR


– Vi är väldigt glada över att få välkomna Crédit Agricole CIB till Jakobsbergsgatan 24. Det är ett spännande företag med ett starkt engagemang för en hållbar utveckling - just det tillskott vi önskar för att samla värderingsdrivna företag som vill bidra till morgondagens lösningar, säger Tove Törneman, projektchef för Jakobsbergsgatan 24.

Den franska banken kommer att flytta in på plan 10 och 11, och ska hyra drygt 1 200 kvadratmeter av de totalt ca 15000 kvadratmeterna i fastigheten. Dessutom kommer banken att ha tillgång till husets gemensamma lokaler och gårdar för möten, events, pop-ups och utställningar.

– I nya lokaler på Jakobsbergsgatan 24 kan vi ta klivet in i framtidens kontor med våra medarbetare. Det är ett fantastiskt läge mitt i Moodkvarterets puls, men framför allt ser vi en möjlighet att vara med i en dynamisk miljö med fler aktörer som har höga ambitioner för en hållbar framtid, säger Blake Wright, Senior Country Officer på Crédit Agricole CIB Nordics.

– ESG och innovation har historiskt varit två viktiga delar av Crédit Agricole Groups verksamhet och strategi. Därför har det varit viktigt att inkludera dessa faktorer när vi letat nya lokaler. På Jakobsbergsgatan 24 kan vi ansluta oss till andra aktörer och samarbetspartners i samma kontorsbyggnad, som också delar ett starkt engagemang för en hållbar framtid, fortsätter han.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration