Anders Bodin hyr ut cirka 1 700 kvadratmeter på Kungsholmen

Anders Bodin Fastigheter har tecknat avtal med Hotell- och Restaurangfacket (HRF) samt Hotell-och Restauranganställdas A-kassa (HRAK) som etablerar nytt huvudkontor om 1 700 kvadratmeter kontor på Alströmergatan 12, Kungsholmen. Tillträde till lokalerna kommer att ske den 1 mars 2024 och hyreskontraktet sträcker sig över sex år.

Skriven av Redaktionen 2023-08-09 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Alströmergatan 12 i Stockholm.
Bild: Colliers


Colliers har varit rådgivare vid uthyrningen.

Fastigheten är belägen intill Fridhemsplan på Kungsholmen och erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter och ett brett utbud av närservice, bland annat genom Västermalmsgallerian. I området finner man ett flertal välkända företag som bland andra Accenture, Northvolt och Nordnet.

De nya lokalerna erbjuder enastående 360-gradersutsikt över Stockholm, med vy över Karlbergs slott, Norra Tornen och Stockholms takåsar. Innan tillträdet i mars 2024 kommer anpassningar och renoveringar att genomföras för att möta HRF/HRAKs behov. Planlösningen kommer att erbjuda både öppna landskap och kontorsrum samt en intern och en extern del.

– Vi gratulerar både hyresgäst och fastighetsägare till en fin affär och ett gott samarbete. Vi är övertygade om att den centrala placeringen och de fantastiska lokalerna kommer att möjliggöra en produktiv och trivsam arbetsmiljö för HRF och HRAK. Vi önskar dem varmt välkomna till Alströmergatan, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers.

– Vårt samarbete med Hotell- och Restaurangfacket (HRF) samt Hotell- och Restauranganställdas A-kassa (HRAK) har resulterat i en imponerande affär, där ett nytt huvudkontor om 1 700 kvadratmeter kontor etableras på Alströmergatan 12 på Kungsholmen. Med tillträde till de fantastiska lokalerna den 1 mars 2024, kan vi se fram emot sex år av framgångsrik samverkan, säger Kristina Nirvin, marknadschef på Anders Bodin Fastigheter.

– Jag är glad över vårt samarbete och den lösning som vi nu har landat i. Den här flytten till moderna och fina lokaler kommer innebära dels en mer effektiv lösning och dels en mer glädjefylld och kreativ arbetsplats för oss, säger Malin Ackholt, förbundsordförande för Hotell- och restaurangfacket tillika styrelseordförande för Hotell- och restauranganställdas a-kassa.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration