Fabege utser nya uthyrningschefer och rekryterar erfaren uthyrare

Fabege utser Johanna Andersson och Sofia Ranji till nya uthyrningschefer och rekryterar Lennart Öberg som uthyrare.

Skriven av Redaktionen 2022-11-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Johanna Andersson, Sofia Ranji och Lennart Öberg.
Bild: Fabege


Fabeges uthyrning kommer framöver att ledas av Johanna Andersson och Sofia Ranji. Johanna Andersson ansvarar för uthyrning i Fabeges befintliga fastighetsbestånd om cirka 1,3 miljoner kvadratmeter. Sofia Ranji ansvarar för uthyrning av Fabeges kommande projekt och kommersiella byggrätter om cirka 750 000 kvadratmeter.

Båda har tillträtt sina nya roller. De rapporterar direkt till affärsutvecklingschef Johan Zachrisson.

– Det är ett styrkebesked att vi kan tillsätta viktiga nyckelpositioner med interna talanger. Både Sofia och Johanna har mångårig erfarenhet av uthyrning. De kan vårt fastighetsbestånd och är väl etablerade i marknaden. De är dessutom naturliga ambassadörer för Fabeges affärsidé och företagskultur, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef på Fabege.

Samtidigt välkomnar Fabege Lennart Öberg i rollen som Uthyrare Projekt. Lennart Öberg har över 20 års erfarenhet inom uthyrning och kommer närmast från Humlegården. Han har dessförinnan haft roller inom uthyrning på Atrium Ljungberg, DTZ Sweden AB, Fastighetsplanering AB och CBRE. Lennart Öberg börjar på Fabege i januari 2023.

– Jag är väldigt glad över att få välkomna Lennart till Fabege. Han har en gedigen erfarenhet av branschen och blir en viktig förstärkning för både oss på uthyrning och för bolaget i stort, säger Sofia Ranji, uthyrningschef projekt på Fabege.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration