SCA flyttar till nybyggt kontorshus i Mölndal

SCA kommer att flytta till ett nytt kontorshus på 25 000 kvadratmeter i Mölndals centrum. Inflyttning sker i december 2016.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

I maj 2014 byggstartade NCC huset, som beskrivs som ett Business Centre som stöttar företagets strategi för en långsiktig hållbar tillväxt.

Etableringen är startskottet för NCC:s och Mölndals stads utveckling av nya Mölndals innerstad. Visionen är att skapa en attraktiv stadskärna med intensivt stadsliv genom en ökad känsla av stad, en blandning av kontor, handel och bostäder samt utveckla de offentliga stadsrummen.

– SCA är en stor och viktig arbetsgivare i Västsverige och vi är stolta över att ha fått förtroendet att utveckla ett nytt och modernt Business Center för innovation, marknadsföring och försäljning för företagets hygienverksamhet. Här får SCA en modern arbetsmiljö som banar vägen för innovation och tillväxt, säger Katarina Wåhlin Alm, landschef för NCC Property Development i Sverige.

NCC har sedan etableringen blivit klar sålt fastigheten till Stena Fastigheter, som tillträder i samband med SCA:s inflyttning.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration