Dansk kedja öppnar i Diös lokaler i Falun

I slutet av året kompletteras Faluns utbud av urban service med den snabbväxande danska handelskedjan Normal. Med fokus på att skapa en dynamisk och modern butiksupplevelse utvecklar fastighetsägaren Diös den nya butiken i markplansläge i Falan galleria.

Skriven av Andreas Lithander 2022-08-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Dansk kedja öppnar i Diös lokaler i Falun.
Bild: Normal


Normals affärsidé är att sälja vardagliga produkter från kända varumärken inom bland annat hudvård, hårvård, makeup och rengöring till fasta låga priser. Målet är att ge kunden en unik upplevelse vid varje besök och butikerna uppdaterar därför delar av sortimentet regelbundet. I samband med etableringen i Falun anställs 10 personer. Kedjans etablering i Falun blir den fjärde i Diös bestånd.

– Vi är mycket glada över att välkomna Normal till Falun. Det är ett koncept som stärker stadskärnans attraktionskraft i och med att det erbjuder något för alla. Tillsammans ska vi skapa en riktigt häftig butik på ett av stans mest flödesrika lägen, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.

– Vi ser fram emot att växa i Dalarna genom att etablera vår första butik i Falun. Falun har en levande och aktiv stadskärna och vår blivande butik blir strategiskt belägen i en mix av kompletterande butiker och restauranger, säger Jan Nyberg, landschef, Normal.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration