Stendörren hyr ut till Myrorna

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett åttaårigt hyresavtal med Myrorna avseende lokaler i fastigheten Tegelbruket 1 i Botkyrka. Lokalerna som är på 5 000 kvadratmeter anpassas nu för verksamheten med butik, produktion och kontor. Inflyttning planeras i slutet av 2022.

Skriven av Eddie Ekberg 2022-07-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Anders Nilsson, förvaltningschef, Stendörren


– Det känns väldigt bra att ytterligare en stor och etablerad butikskedja, den här gången Myrorna, har valt att etablera sig i handelsområdet Botkyrka Handel. Myrorna har en hållbar affärsidé och är Sveriges äldsta butikskedja när det gäller att samla in kläder och inredning som kan återanvändas. Detta innebär också att hela det våningsplan i Botkyrka handelsområde som tidigare hyrdes av Exploria, som lade ned sin verksamhet i samband med pandemin, nu åter är fullt uthyrd, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.
– Myrorna tar täten i den cirkulära omställningen för en mer hållbar och medmänsklig värld. Vi ser fram emot att öppna lagerbutik och flytta produktionsanläggning till denna del av stan. Second hand borde vara ett självklart alternativ vid varje handelsplats. Vår planet kräver det, säger Caroline Andermatt, vd för Myrorna.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration