Myndighet flyttar till Ideon

Wihlborgs hyr ut 4 200 kvadratmeter i Nya Vattentornet 4 på Ideon Science Park i Lund till en myndighet.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-07-28 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nya Vattentornet 4.
Bild: Wihlborgs


I norra Lund pågår en spännande utveckling och Ideon Science Park är en välkänd och innovativ forskningshubb med över 400 företag och 10 000 arbetsplatser. Wihlborgs nya offentliga hyresgäst har skrivit avtal för etablering i bolagets LEED Gold-certifierade ikonbyggnad Cube för våningsplan 5 och 6. Inflyttning planeras till maj 2022.

– Allt fler ser potentialen på Ideon och Brunnshög och vi är stolta över att vår nya offentliga hyresgäst valt oss för sin etablering. När vi förvärvade fastigheterna Nya Vattentornet inom Ideon-området var det för att ha fler vakanser att utveckla samtidigt som vi vill kunna erbjuda större kunder riktigt effektiva och moderna kontor. Här ser vi ett exempel på hur den transformationen börjar ta form. Den nya hyresgästens verksamheten kommer bidra till större variation och bredare kontaktytor i hela området, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration