Skanska hyr ut mer i Sthlm 01

Skanskas utvecklingsområde Sthlm New i Hammarby Sjöstad fortsätter locka nya hyresgäster. Nu tar också Råd & Rön och Nemely plats och en befintlig hyresgäst utökar i skrapan Sthlm 01.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-07-28 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Sthlm 01.
Bild: Samuel Unéus


Råd & Rön utför och publicerar bland annat resultat av tester och undersökningar som hjälper sina läsare att göra kloka val som sparar tid och pengar när det gäller konsumentköp. De flyttar, tillsammans med sin ägarorganisation Sveriges Konsumenter, från Södermalm till Sthlm 01 och hyr från och med oktober cirka 350 kvadratmeter på våning 3 i huset.

Nemely är ett IT-konsultföretag som fokuserar på att implementera CRM-strategier och lösningar. Med kartläggning och effektivisering av processer som grund, och genom partnerskap med branschledande systemleverantörer, tillhandahåller Nemely smarta kundstödslösningar som förbättrar användarnas produktivitet och effektivitet med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet. Företaget flyttar från Globen City redan i september till Sthlm 01 och sitt nya kontor om ca 370 kvadratmeter på våning 19.

DPJ Workspace, specialister inom kontorsinredning, är redan på plats i huset på våning 20. De kan nu, efter en stark utveckling av verksamheten och tack vare byggnadens genomtänkta flexibilitet i lokalstrukturen, smidigt utöka med ca 370 kvadratmeter. Deras kontor kommer därmed omfatta ett helt våningsplan om cirka 1 110 kvadratmeter.

I Sthlm 01, som nu är uthyrd till cirka 60 procent, erbjuds några lokaler med färdiga designutföranden för snabb inflyttning. De tre toppvåningarna är fortfarande tillgängliga och hyresgäster som själva vill vara med och påverka planlösning och gestaltning i hög utsträckning kan här skapa helt unika arbetsplatser med 360 graders panoramautsikt över Stockholm.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration