Coola kontorslokaler i Hyllie - 13 minuter till Kastrup

Partnertext


Centralen, Kastrup eller London? Kontorshuset Isblocket i Hyllie ligger endast några meter från Citytunneln som tar dig vart som helst i världen. I huset finns även ett p-hus med all tänkbar service.
– Därifrån har du direktaccess till kontoret, säger Louise Appelros på Kungsleden.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-08-05 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Kungsledens kontorsfastighet Isblocket växer nu fram på Stationstorget, mitt i expansiva Hyllie. Byggnaden, som kommer att rymma fem våningsplan med en stor takterrass längst upp och en mindre på våning fyra, får en uthyrningsbar yta om 4 586 kvadratmeter och ska stå klar till årsskiftet.

Stor flexibilitet


Lokalytorna anpassas helt efter hyresgästerna och flexibiliteten är stor tack vare husets två trapphus.
- Det innebär att vi enkelt kan dela av lokalerna och erbjuda hyresgästerna olika storlekar, från 200 kvadratmeter och uppåt, berättar Louise Appelros.

Isblocket förses med stora fönster som i kombination med takhöjden på 3,40 meter gör rummen både ljusa och rymliga.

Artikelbild

Louise Appelros på Kungsleden
Bild: Kungsleden


13 minuter till Kastrup


Det faktum att Isblocket byggs ihop med ett p-hus gör bil- och cykelservicen extraordinär. Förutom direktaccessen från garaget till kontoret så kommer det att finnas biltvätt, bilpool, cykelparkering och cykelservice i garaget. Men även kollektivtrafiken tar dig nästan ända fram till porten.

- Det går bussar hit och Citytunnelstationen ligger precis bredvid. Den tar dig till exempel till Triangeln på tre minuter och till Kastrup på 13 minuter.

Stärkt kunderbjudande


Hyllie som område växer snabbt och har utvecklats till ett av Malmös framtidsområden med fokus på tillgänglighet och hållbarhet. Som långsiktig fastighetsägare ser Kungsleden stor potential i området där de sedan tidigare äger Malmömässan.
"Hyllie som område växer snabbt och har utvecklats till ett av Malmös framtidsområden"
Området lämpar sig väl för Kungsledens klusterstrategi där de som aktiva förvaltare och ägare tar ett helhetsgrepp om sina fastigheter och utvecklar olika kunderbjudanden utifrån detta.

Isblocket tar i sig ett stort kliv framåt i den service hyresgästerna erbjuds, men detta kan framöver kompletteras med spännande inspirationsmöten, delningstjänster mellan hyresgäster, nya kontaktytor samt snabbare respons när lokalbehoven ändras.


Artikelbild

Isblocket är beläget endast några meter från Citytunneln i centrala Hyllie.
Bild: Fojab Arkitekter


Vakanta kontorsytor


För arkitekturen står Fojab Arkitekter och redan klara hyresgäster är kommunala Parkering Malmö, som kommer att hyra stora delar av plan ett, plan två och garaget samt en butiksyta i bottenplan. Kungsleden själva lägger beslag på 225 kvadratmeter för sitt nya Malmökontor.

- Det innebär att vi har vakanta ytor i hela plan tre, större delen av plan fyra och en mindre del i plan fem.

Se planritningarna här:

Artikelbild

Plan 3.
Bild: Kungsleden


ArtikelbildDela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration