Diös utvecklar nya lokaler till SVT i centrala Sundsvall

Diös förlänger avtalet med Sveriges Television och i samband med det utvecklar Diös ett helt nytt kontor på Heffnersallé i centrala Sundsvall. Utvecklingen påbörjas med start per omgående och SVT beräknas flytta in i sina nya lokaler under våren 2021.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-10-14 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Diös utvecklar nya lokaler åt SVT.
Bild: Diös


SVT är en del av hela Sveriges public service och en oberoende medieförmedlare vars uppdrag är att förse medborgarna med ett utbud som engagerar, granskar, folkbildar, underhåller och berikar, oavsett ålder och intressen. Verksamhet finansieras av public service-avgiften och bedrivs självständigt i förhållande till politiska, kommersiella och andra samhälleliga intressen. I Sundsvall arbetar 18 personer på den lokala nyhetsredaktionen och samtliga hänger med i flytten till de nya lokalerna på Heffnersallé.

– Vi är glada över att fortsätta vårt samarbete med SVT och att dessutom få utveckla deras nya, toppfräscha lokaler i ett expansivt område. I direkt anslutning finns fantastiska grönområden och stadskärnan med sitt urbana utbud är endast en kort promenad bort, säger Johan Nordin, förvaltare, Diös.

– Det känns riktigt bra att ta plats i utvecklade lokaler på ett nytt tillgängligt läge. Vi valde att fortsätta vårt samarbete med Diös då de varit aktiva och lyhörda för våra önskemål. För oss är det av största vikt att våra lokaler ska erbjuda våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar att genomföra vårt uppdrag, säger Jan Pettersson, fastighetsförvaltare och projektledare, SVT.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration