Lundbergs hyr ut 3 300 kvadratmeter i Linköping

Under Q2 2022 flyttar Cambio Healthcare Systems in i sitt nya kontor i Link Business Center i Linköping.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-07-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Link Business Center.
Bild: Wingårdhs


Det sjuåriga hyresavtalet innefattar 3 300 kvadratmeter kontorslokaler i två plan samt hela tre takterrasser med härlig utsikt över Linköping och Östgötaslätten. Cambio startade 1993 i Linköping och har sedan dess gjort en fantastisk framgångsresa. Bolaget, som är ett e-hälsoföretag som tillhandahåller lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, är nu marknadsledande på den nordiska marknaden.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Cambio blir en del av Link Business Center. Vi hade tidigt i projektet som mål att knyta till oss ett techbolag av den sorten som Linköping har varit så framgångsrika inom, därför är det extra glädjande att vi nu har gjort klart med just Cambio. Det har även varit fantastiskt roligt och spännande att få utforma det nya kontoret där programmerare och utvecklare i team ska få bästa möjliga förutsättningar att trivas och prestera, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Lundbergs Fastigheter.

– Det känns väldigt bra att vi nu blir en del av Link Business Center. Vi har vuxit mycket under de senaste åren och vi har anställt många nya medarbetare i Linköping. Det här nya kontoret ger oss möjlighet att fortsätta växa i en modern och hållbar miljö där vi tror att våra medarbetare kommer att trivas väldigt bra, säger Peter Gille, vd för Cambio Healthcare Systems.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration