Hufvudstaden hyr ut i Nordstan

Inkassoföretaget Axactor Sweden AB har tecknat hyresavtal med Hufvudstaden om cirka 1 200 kvadratmeter kontorslokaler i fastigheten Femman vid Nordstadstorget 6 i Nordstan.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-06-10 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Axactor flyttar in i Nordstan.
Bild: Hufuvdstaden


– När våra kunders verksamhet utvecklas behöver vi möta deras lokalbehov. Därför är vi glada att vi i nära samarbete med Axactor kan hjälpa dem att växa in i större lokaler hos oss. Med en trappa knyts lokaler i två våningsplan ihop till en modern och effektiv kontorslokal med ett spännande uttryck, säger Anki Håkansson, förvaltningschef affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

– Vi är glada för att Hufvudstaden på ett mycket lyhört sätt hittat en lösning för oss så att vi kan växa i fastigheten. Vi har en stark tillväxt vilket är mycket positivt och för oss är det viktigt med ett flexibelt och modernt kontor som speglar vårt varumärke och ger energi till våra medarbetare och kunder, säger Lisa Sohtell, vd för Axactor Sverige.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration