Unionen utökar hos Folksam

Folksam har tecknat ett nytt kontorshyresavtal med Unionens a-kassa omfattande 1 600 kvadratmeter i Skanstull. Unionens a-kassa hyr sedan tidigare 2 400 kvadratmeter av Folksam. I och med denna förhyrning är hela Folksamkvarteret på 68 000 kvadratmeter fullt uthyrt.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-06-03 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Folksam hyr ut i Skanstull.
Bild: Folksam


– Det är alltid roligt när en befintlig kund väljer att utöka sin förhyrning. Nu är hela kvarteret fullt uthyrt vilket är ett tydligt bevis på områdets attraktivitet, säger Malin Lövemark, tillgångsförvaltare på Folksamgruppen.

– Vi har väldigt snabbt fått helt nya förutsättningar för vår verksamhet och har under kort tid nyrekryterat 60 nya medarbetare. Vi är väldigt nöjda och tacksamma att vi så snabbt kunnat utöka våra lokaler och skapa en bra arbetsmiljö i ett attraktivt område, säger Harald Petersson kassaföreståndare på Unionens a-kassa.

Folksamkvarteret omfattar totalt 68 000 kvadratmeter kontor och är i och med denna uthyrning fullt uthyrd. De övriga externa hyresgästerna är bland annat Riksidrottsförbundet, Friskis och svettis, Akademikernas a-kassa och We effect.

Lokalerna till Unionens a-kassa kommer att byggas om innan tillträdet 1 november.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration