Folktandvården utökar hos Wihlborgs i Helsingborg

Wihlborgs har tecknat avtal med Folktandvården Skåne om en utökning av lokalerna i Terminalen 1 (Helsingborgs central) med 700 kvadratmeter till totalt 2 100 kvadratmeter.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-05-20 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Terminalen 1.
Bild: Wihlborgs


Folktandvården Skåne hyr idag 1 400 kvadratmeter i Terminalen 1 för både allmän- och specialist¬tandvård. Verksamheten växer och nu utökar man alltså lokalerna med 700 kvadratmeter i direkt anslutning till de befintliga. Både tillkommande och befintliga lokaler byggs om för att passa verksamhetens förändrade behov och skapa en välfungerande helhet. Folktandvården Skåne har tecknat ett 15-årigt avtal för hela ytan om 2 100 kvadratmeter.

– Vi är mitt i en stor omvandling av Helsingborg C där vi skapar framtidens transportnav med en välkomnande och trygg atmosfär, ökad service, nya kontorsytor och ny gestaltning. Att samtidigt kunna bidra till fortsatt utveckling för Folktandvården Skåne i Helsingborgs mest centrala läge känns förstås mycket bra, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

– Utökningen låter oss nyttja lokalerna bättre och öppna upp mot omgivningen. Detta innebär att tillgängligheten för våra kunder blir mycket bättre. Verksamheten kommer ha utrymme för att utvecklas, bland annat med jobbrotation, meriteringstandläkare och ST-tandläkare, säger Åsa Wahlin, chef för Folktandvården Skånes klinik på Helsingborg C.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration