Castellum hyr ut 965 kvadratmeter i kontorshuset Blenda

Castellum har tecknat hyresavtal med Annotell avseende en kontorslokal om 965 kvadratmeter i kontorshuset Blenda på Lindholmen i Göteborg.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-05-20 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Blenda.
Bild: Castellum


Annotell är ett snabbväxande start up-företag inom artificiell intelligens och maskininlärning med kunder inom fordonsindustrin. I augusti flyttar de sitt kontor till kontorshuset Blenda som är beläget på Lindholmspiren 7 mitt i den dynamiska och expansiva miljön på Lindholmen.

– För oss är det självklart att sitta på Lindholmen, Göteborgs tech-centra. Vi jobbar med framtidens bilar, och är det någonstans i Göteborg det händer så är det här ute, säger Oscar Petersson, vd för Annotell.

Castellum är en av de största ägarna av kommersiella fastigheter på Lindholmen. Kontorshuset Blenda om 9 100 kvadratmeter uppfördes 2017 och är Castellums senaste tillskott till området.

– Annotell sökte efter större lokaler för att kunna fortsätta växa och vi är glada att kunna välkomna dem till Blenda och Castellum som hyresgäster, säger Mikael Käck, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration