Wihlborgs hyr ut till Fortnox i centrala Malmö

Fortnox har tecknat ett hyresavtal med Wihlborgs om 1 050 kvadratmeter kontor i fastigheten Sparven 15 i Malmö city.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-05-06 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sparven 15.
Bild: Alexander Olivera


Fortnox är ett snabbväxande bolag som erbjuder en molnbaserad plattform för ekonomiadministration för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. I november flyttar företaget in i det röda tegelhuset på Drottninggatan som är en del av Sparven 15.

– Vi har i dagsläget väldigt låga vakanser i centrala Malmö. I Sparven 15 har vi nu möjlighet att välkomna Fortnox, ett företag som är i stark tillväxt och verkar inom en bransch som ligger i tiden. Det är roligt att kunna hjälpa dem att fortsätta sin framgångsrika resa i moderna, attraktiva lokaler i en anrik byggnad, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Sparven 15 ligger vid Drottninggatan i Malmö city och består av totalt 20 000 kvadratmeter fördelat på flera byggnader. Spelutvecklingsföretaget Massive Entertainment, en del av Ubisoft, har varit ensam hyresgäst på 4 000 kvadratmeter i den byggnad där Fortnox flyttar in. Massive expanderar och flyttar i slutet av maj flyttar till egna lokaler i en fastighet man förvärvat. Nu ställer Wihlborgs om byggnaden för att kunna inrymma flera hyresgäster och samtidigt görs nya tekniska installationer som ger god komfort och ett lägre klimatavtryck.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration