Atrium Ljungberg anställer ny fastighetschef i Göteborg

Atrium Ljungberg har anställt Jennie Kenani som ny fastighetschef i Göteborg. Hon tillträder sin tjänst den 1 maj och kommer att ansvara för bolagets tre kontorsfastigheter, om totalt 70 000 kvadratmeter, på Lindholmen.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-04-29 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Jennie Kenani.
Bild: Atrium Ljungberg


Jennie Kenani kommer närmast från ett flera år långt uppdrag som inhyrd projektledare på Volvo.

Från att ha varit ett gammalt varvsområde är Lindholmen idag ett stort internationellt kunskaps- och ingenjörskluster som lockar allt fler multinationella företag, och utvecklingen kommer att fortsätta.

– Vi är både glada och stolta över att ha rekryterat Jennie Kenani till oss. Vårt arbetsgivarvarumärke är starkt och vi har haft många intressanta och kompetenta sökande till tjänsten som fastighetschef, säger Camilla Klint, regionchef på Atrium Ljungberg. Jennies långa erfarenhet av att arbeta internationellt kommer bli viktigt för oss för att ännu bättre kunna möta de internationella företagens behov och arbetssätt, och de krav som därmed kan komma ställas på lokalerna.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få vara en del av Atrium Ljungberg. Ser fram emot att ta vid och fortsätta leda den positiva utvecklingen tillsammans med teamet i Göteborg, säger Jennie Kenani.

Atrium Ljungberg har funnits på Göteborgsmarknaden sedan 2015 och äger, utvecklar och förvaltar idag tre kontorsfastigheter på Lindholmen. I fastigheterna finns hyresgäster som till exempel CEVT, Ericsson och AKQA.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration