Kungsleden hyr ut 3 500 kvadratmeter i Linköping och Nyköping

Kungsleden tecknar hyresavtal om 3 489 kvadratmeter i Linköping och Nyköping. Avtalen gäller både nya och befintliga hyresgäster och motsvarar ett årligt hyresvärde på cirka 3,5 miljoner kronor.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-04-15 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Asken 17.
Bild: Kungsleden


– Vi är glada att vi både tecknar avtal med nya hyresgäster och förlänger med befintliga. Det visar att Kungsleden är en attraktiv hyresvärd i Linköping och Nyköping som ser kundens behov och tänker långsiktigt, säger Tommy Svärd som är marknadsområdeschef på Kungsleden.

I Linköping har Kungsleden bland annat tecknat ett sexårigt avtal med Rexel Sverige AB om cirka 1 060 kvadratmeter samt ett femårigt avtal med Elajo El & Energiteknik AB om 1 050 kvadratmeter. Kungsleden hyr även ut 825 kvadratmeter i Nyköping till A-rengörarna i Sörmland AB. Det innebär att fastigheterna Kv Greken 5 och Gardisten 4 i Linköping är fullt uthyrda och att fastigheten Kv Asken 17 i Nyköping har en uthyrningsgrad på 75 procent.

– I samband med att vi slår ihop två verksamheter, Selga och Storel, är vi glada att ha hittat en lösning där vi tillsammans med Kungsleden utökar och moderniserar butik och kontor i Storels lokaler. Det är en effektiv och bra lösning för oss att kunna fortsätta vår verksamhet i lokaler vi haft sedan många år tillbaka, faktiskt sedan början av 80-talet. För oss är det viktigt med en hyresvärd som förstår vår verksamhet och våra behov och vi är glada över att förlänga avtalet med Kungsleden, säger Bengt Berggren filialchef på Selga/Storel som ingår i Rexel Group.

Kungsleden äger sju fastigheter i Linköping och tre i Nyköping.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration