Colliers får uthyrningsuppdrag av MG Real Estate

Colliers har vunnit uppdraget att hyra ut cirka 40 000 kvadratmeter nyproducerat lager i Malmö åt MG Real Estate. Det är Malmö stad som fått klartecken att sälja 66 500 kvadratmeter mark i Norra Hamnen till MG Real Estate, som har för avsikt att bygga en logistik- och kontorsanläggning i området under namnet Malmö Industrial Park.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-04-08 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Malmö Industrial Park.
Bild: MG Real Estate


– Vi jobbar nu aktivt med att presentera denna långsiktiga möjlighet för hyresgäster i Öresundsregionen, säger Anders Johansson, Associate Director Industrial & Logistics på Colliers.

– Vi har alltid haft ett starkt samarbete med Colliers internationellt. Därför var det ett naturligt val att använda oss av Colliers svenska team för att hyra ut MG Park Malmö. Vi har tro på deras kapacitet och ser fram emot ett effektivt teamwork, säger Christopher Wiingaard Thomsen, Commercial Manager Nordics på MG Real Estate.

MG Real Estate är den första utomnordiska aktören som köper mark i området. De är sedan tidigare framgångsrika i Danmark och framgången och efterfrågan gör att de vill expandera i Norden.

– Det här är en spännande och offensiv satsning av en MG Real Estate, som är ett fascinerande och snabbt växande bolag på den europeiska marknaden, säger Erik Wallin, Associate Director Industrial & Logistics på Colliers.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration