Trianon hyr ut på Limhamn

Trianon har tecknat hyresavtal med en aktör inom hälsa och sjukvård för inflyttning i Multihuset på Limhamn. Företaget Kirurgicentrum Skåne AB med specialistläkarverksamhet och kirurgi som inriktning, kommer att att hyra 900 kvadratmeter i Multihuset.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-04-01 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Multihuset på Limhamn.
Bild: Trianon


Trianon har tecknat ännu ett avtal för uthyrning av kontors- och verksamhetslokaler i Multihuset på Limhamn, denna gång ett tioårigt avtal med en årshyra om 2,9 miljoner kronor. Den nya aktören Kirurgicentrum Skåne AB flyttar i oktober in sin verksamhet innefattande bland annat specialistläkarverksamhet inom kirurgi och operationer.

– Att ännu en hyresgäst på kort tid tecknar hyresavtal med oss i Multihuset på Limhamn visar att det finns en stor efterfrågan på våra lokaler för närvarande. Det gläder mig att olika branscher, denna gång en vårdverksamhet, ser de många fördelarna med Multihusets attraktiva läge, säger Olof Andersson, vd på Trianon.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration