Fyra nya hyresgäster till Sthlm 01

Ytterligare fyra hyresgäster tar plats i Skanskas 27-våningshus Sthlm 01 i Hammarby sjöstad.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-03-11 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sthlm 01.
Bild: Skanska


Det är försäljningsspecialistbolaget Viafield, tjänstedesignutvecklarna Äventyret, e-learningföretaget Junglemap och sportstreamingföretaget Solidsport som väljer att flytta sina verksamheter till byggnaden.

Totalt omfattar de nytillkomna förhyrningarna drygt 2 100 kvadratmeter.

Sedan tidigare står det klart att coworkingföretaget Spaces öppnar sin första Stockholmsetablering i huset och även kommer ta hand om reception och mötesservice i byggnadens entré, som även inrymmer ett nytt cafékoncept. Betaltjänsteföretaget Nets och pr-byrån Westanders flyttar också sina verksamheter hit. Högst upp på toppen av byggnaden öppnar i början av 2021 krögaren Niklas Ahlbom en ny restaurang och skybar med terrass.

Huset, som är formad som en treudd som växer uppåt, har nått sin fulla höjd på 102 meter över havet. Byggnaden markerar med sin position invid Gullmarsplan och Skanstullsbron entrén till staden söderifrån och tillför ett spännande blickfång från många vinklar.

De första hyresgästerna flyttar in till sommaren 2020.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration