DN flyttar Göteborgsredaktionen till Femman

Bonnier News har tecknat hyresavtal med Hufvudstaden i fastigheten Femman med adress Postgatan 28 i Nordstan, Göteborg. Dagens Nyheters nystartade redaktion i Göteborg kommer finnas i de här lokalerna.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-02-25 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Femmanhuset.
Bild: Dino Soldin


– Vi är glada över att få erbjuda Dagens Nyheter lokaler hos oss för deras nystartade redaktion i Göteborg. Efter att i många år erbjudit Dagens Industri kontorslokaler så blir den nya lokalen en samlokalisering av de båda redaktionerna vilket skapar effektiva och intressanta lokaler i bästa läge, säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

– Vi på Bonnier News växer i Göteborg och väljer att samlokalisera verksamheterna. Hufvudstaden kunde tillgodose våra behov på ett bra sätt och vi ser fram emot att komma på plats i den nya lokalen. För många av oss som reser kollektivt är läget dessutom perfekt, säger Crister Ohlsson, fastighetschef på Bonnier News.

Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus och når över tre miljoner användare varje dag. I denna samlokalisering kommer både redaktionerna för Dagens Nyheter och Dagens Industri driva sina verksamheter i Göteborg.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration