Kontorshotellet Atmosfär i Mölndal bygger ut

L2 Fastigheter utökar verksamheten i kontorshotellet Atmosfär i Mölndal från 600 till 1 000 kvadratmeter.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-02-05 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Kontorshotellet Atmosfär.
Bild: L2 Fastigheter


Redan vid färdigställandet är mer än hälften av de nya kontorsrummen uthyrda och L2 Fastigheter ser en ökad efterfrågan på sina kompletta kontorslösningar, framförallt bland lite mindre tillväxtföretag.

– Vi märker av ett ökande intresse för enkla, moderna och kostnadseffektiva kontorslokaler, där hyresgästerna inte sitter fast i långa hyresavtal, säger Mikaela Widell, uthyrningsansvarig på L2 Fastigheter.

De nya kontoren innebär att det idag finns totalt 34 kontorsrum i Atmosfär i olika storlekar, med mellan en och fyra arbetsplatser per rum.

Totalt finns cirka 4 500 kvadratmeter uthyrningsbar yta i fastigheten, som i huvudsak utgörs av två större butikslokaler i markplan, och ett flertal kontorslokaler i den övriga delen av fastigheten. Med den nya utbyggnaden av Atmosfär växer kontorshotellet från 600 kvadratmeter till cirka 1 000 kvadratmeter.

– Förutom en attraktiv och flexibel kontorslösning erbjuder vi våra hyresgäster i Atmosfär tillgång till konferensutrymmen, kök, lounge och olika gemensamhetsutrymmen. Dessutom finns parkeringsplatser i direkt anslutning till byggnaden varav tio stycken är utrustade med laddstolpar för elfordon.

L2 Fastigheter ser möjligheter att utveckla Atmosfär ytterligare och även tillföra flera arbetsplatser till kontorshotellet.

– Vi har definitivt möjlighet att växa och det tror jag också att vi kommer att göra i takt med att allt fler företag upptäcker fördelarna med Atmosfär, men också genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål och behov. Vi ser just nu över möjligheterna med en bemannad reception och ett gym, men vi kan även tänka oss att skapa lokaler för produktexponeringar och små mässor om det behovet finns. För oss är det viktigt att ligga i framkant av utvecklingen och eftersom vi själva äger fastigheten har vi bättre förutsättningar än andra kontorshotell att pröva nya förslag och idéer, avslutar Mikaela Widell.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration