Klövern tecknar nytt hyresavtal med Lärande i Uppsala

Klövern har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Lärande i Sverige AB avseende cirka 1 800 kvadratmeter utbildningslokaler i området Boländerna i Uppsala.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-12-04 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Lärande i Sverige flyttar in hos Klövern.
Bild: Klövern


Inflyttning i fastigheten Boländerna 33:2 (Kungsporten) beräknas ske i juni 2020.

– Vi tycker det är både roligt och spännande att få vara den som hjälper Lärande att samla Realgymnasiet i Uppsalas utbildningar under ett tak i nya ändamålsenliga lokaler. Kungsporten erbjuder ett tillgängligt läge med en fantastisk, lummig innergård samtidigt som skolverksamheten kompletterar Klöverns befintliga hyresgästmix, säger Jessica Wallström, kommersiell fastighetsförvaltare på Klövern Uppsala.

– Det är mycket glädjande att vi har nya lokaler i Uppsala. Det här är slutet av en längre period av lokalsök där vi äntligen nått i mål. Det bidrar till att vi nu samlar hela vår verksamhet i samma fastighet på ett och samma plan. Klövern har varit en trygg partner genom hela processen och tillsammans har vi nu tecknat ett avtal som ger Lärande möjlighet att växa i en av Sveriges största städer, säger Fredrik Ljung, fastighetschef på Lärande i Sverige.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration