Svenska Hus hyr ut drygt 1 000 kvadratmeter till West Food

Svenska Hus hyr ut ytterligare ytor på Ringögatan 33 i Göteborg. Lokalen är på 1 171 kvadratmeter och kontraktet löper över 5 år. Uthyrningen omfattar lager- och kontorsytor för kontor som anpassas för hyresgästen. West Food i Göteborg AB flyttar in 1 december 2019.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-11-20 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

West Food hyr 1 000 kvadratmeter på Ringögatan 33.
Bild: Svenska Hus


West Food har funnits sedan 1997 och har under åren levererat tjänster av hög kvalitet till många olika marknader och områden inom livsmedelsindustrin. Företaget exporterar svensk mat över hela världen och är idag en effektiv livsmedelsleverantör till små och stora aktörer i Asien, Arabiska halvön, Sydamerika och Europa. West Food har också under många år bedrivit agentverksamhet för den svenska kungliga marinen utomlands.

– Vi är glada att vi kan erbjuda West Food bra lokaler som är anpassade för deras verksamhet. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster hos oss och stort lycka till, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig, region Göteborg, Svenska Hus.

Fastigheten på Ringön i Göteborg erbjuder flexibla ytor som går att anpassa efter behov. Läget är attraktivt med enkel åtkomst till Göteborgs största trafikleder.

– Vi på West Food är glada för flexibiliteten och lyhördheten som Svenska Hus erbjuder oss som kund. Läget och lokalernas utformning har varit vårt fokus och Svenska Hus har hörsammat våra önskemål mycket professionellt, säger Kicki Welin, vd för West Food i Göteborg AB.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration