Serneke flyttar in i Spiran

Byggkoncernen har tecknat hyresavtal med Castellum om en 296 kvadratmeter stor kontorslokal i citybelägna fastigheten Spiran. Inflyttning sker 1 januari 2020.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-10-02 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Spiran.
Bild: Castellum


Serneke är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch som etablerade sig i Östergötland under våren 2019. I dagsläget har man ett tiotal anställda och med en tydlig ambition att fortsatt växa i regionen.

– Vi ser fram emot ett nyrenoverat och funktionellt kontor i centrala Norrköping där vi kan fortsätta att bygga upp och utveckla vår verksamhet i Östergötland. Vi är också mycket tacksamma för att Castellum på ett mycket bra sätt har hjälpt oss att på allvar etablera oss i länet, berättar Anders L Johansson, arbetschef på Sernekes kontor i Norrköping.

– Vi är oerhört glada för att Serneke väljer Castellum och vår fastighet Spiran som sitt nästa steg för fortsatt etablering i länet, säger Marita Johansson, uthyrare hos Castellum.

I den helt nyrenoverade fastigheten finns sedan tidigare hyresgästerna IVER, Region Östergötland, Aditro Shared Services, Hyresbostäders Bobutik, Hemmakväll och Espresso House. Fastigheten inrymmer även en stor konferensdel samt en möblerad takterrass.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration