Ny utmärkelse: Årets tekniska förvaltare – nominera nu!

På Lokalnytts nya seminarium Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning kommer vi att ha prisutdelning för en ny utmärkelse, Årets Tekniska Förvaltare – du kan nominera din favorit redan i dag.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-09-25 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Juryn i Årets tekniska förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Ica Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna.
Bild: Novi Real Estate/Ica Fastigheter/Lars Trangius


Fastighetssverige och Lokalnytt står bakom den nya utmärkelsen tillsammans med prissponsorn Novi Real Estate.

– Den tekniska förvaltningen är en oerhört viktig del av fastighetsbranschen. Samtidigt är det en sektor som sällan får de stora rubrikerna. Det känns väldigt bra att få vara med och lyfta fram och tydliggöra den tekniska förvaltningens betydelse, säger Henrik Forsberg, teknik- och projektchef på Novi Real Estate och ordförande i juryn för Årets Tekniska Förvaltare.

De övriga i juryn är Lena Boberg, vd på Ica Fastigheter och Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna.

Utmärkelsen Årets tekniska förvaltare går till "en nytänkande person som arbetar med teknisk förvaltning. Vinnaren arbetar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus och excellerar i sin leverans – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt."

Passar ovanstående beskrivning in på någon du känner eller arbetar med? Eller är det helt enkelt så att du själv passar in på beskrivningen? Du nominerar din favorit genom att mejla nicklas@fastighetssverige.se senast den 18 oktober. En välskriven beskrivning av din favorit gör att dennes chanser ökar.

Vinnaren prisas alltså på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning på Stockholm Waterfront den 27 november. Du anmäler dig till seminariet här.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration