Stenvalvet hyr ut i K43

Stenvalvet har tecknat ett nytt femårigt hyresavtal i K43 i Eskilstuna.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-09-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

K43.
Bild: Stenvalvet


Kontorslokalen kommer att anpassas till hyresgästen, som är en stor aktör inom revision, skatte- och affärsrådgivning, och i linje med Stenvalvets ambition för fastigheten K43. Fastigheten genomgår en totalrenovering för att tillskapa moderna, öppna och ljusa kontorslokaler och en central mötesplats i Eskilstuna. Entréplanet genomgår en stor ombyggnation som bland annat innebär att en av ljusgårdarna glasats in, ytorna öppnats upp och en bra lunchrestaurang öppen för allmänheten tillskapas. Det kommer även att byggas en konferensanläggning med mötesrum i olika storlekar att hyra både för hyresgäster i huset och för externa besökare. I anslutning till entrén kommer ett café att etableras och på Bruksgatan iordningställs en stor terrass i söderläge.

– Ombyggnationen av K43 till Eskilstunas modernaste kontorskvarter pågår för fullt. Hyresgästen som företag passar mycket väl in i vår ambition att hyra ut till långsiktiga hyresgäster som vill ingå i konceptet K43 och vi gläds åt att vi kunnat locka dem till vår fastighet. Vi ser fram emot att hälsa vår nya hyresgäst välkommen i maj 2020, säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration