NCC hyr ut 4 500 kvadratmeter i Bromma

NCC har tecknat nya hyresavtal med Sats och Bromma stadsdelsförvaltning i Hangar 5 vid Bromma Blocks om cirka 1 500 samt 3 000 kvadratmeter.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-09-04 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

NCC tecknar två nya hyresavtal för Hangar 5 vid Bromma Blocks.
Bild: NCC


– Vi är så stolta över att etablera Sats i Hangar 5 vid Bromma Blocks. Genom öppningen stärker vi tydligt vårt erbjudande till både våra befintliga, och potentiellt nya medlemmar i västra Stockholm. Vi brinner för träning och vi vill göra det enklare för fler att skapa ett mer aktivt liv. Bromma Blocks är ett attraktivt område med hög tillgänglighet och där vi vill vara en självklar del av besökarnas vardag, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager på Sats Sverige.

Platsen för Hangar 5 ligger strategiskt vilket skapar goda förutsättningar för att utveckla nya arbetsplatser. Närområdet är också ett utpekat stadsutvecklingsområde som successivt utvecklas med nya bostäder, skolor och kommersiella lokaler.

– Sats blir ett perfekt tillskott till etableringen. Vi tillför en stark träningsaktör som ytterligare befäster den tilltro vi redan har till Hangar 5. Hälsa och välmående blir alltmer ett självklart inslag i människors vardag och vi ser det som en förutsättning att vi kan erbjuda det till kontorshyresgästerna, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm NCC Property Development.

Området i Bromma ligger i omedelbar närhet till en ny station längs tvärbanans sträckning och med gångavstånd till Bromma Flygplats och handelsområdet Bromma Blocks.

– Att få Bromma stadsdelsförvaltning som hyresgäst på två av våningsplanen känns fantastiskt roligt men också helt naturligt. Med nytt kontor i Hangar 5 kommer de sitta närmare varandra i en skräddarsydd nyproduktionslösning för bästa möjliga arbetsmiljö och service för sina medarbetare och besökare, fortsätter Andreas Lindelöf.

Sedan tidigare har NCC tecknat 15-åriga hyresavtal med Ica Maxi Stormarknad och lägenhetshotellet Biz Apartment om cirka 20 000 kvadratmeter.

Hyresavtalen för Sats och Bromma stadsdelsförvaltning löper över en tioårsperiod.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration