Han blir ny Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield

Håkan Klinterhäll går in som partner och ny Head of Agency Leasing för Cushman & Wakefields verksamhet i Sverige. Han tillträder tjänsten 1 oktober och intar dessutom en plats i företagets ledningsgrupp.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-09-04 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Håkan Klinterhäll.
Bild: Cushman & Wakefield


– Håkans kompetens och erfarenhet gör att jag är övertygad om att vi kommer att nå nya mål och höjder. Tillsammans med teamet och övriga affärsområden ska vi förtjäna vår position som ett givet förstahandsval för uthyrning och utveckling av kommersiella fastigheter, säger Johan Zachrisson, Partner, Agency Leasing, Cushman & Wakefield.

Johan Zachrisson fortsätter inom affärsområdet men i en roll som senior konsult och kommer framöver helt att fokusera på affärsutveckling, kundkontakter och nya uppdrag.

– Det är verkligen otroligt spännande att få ta sig an ledarskapet för Agency Leasing och att arbeta med Johan och det oerhört kompetenta teamet. Tillsammans ska vi fortsätta att vara en viktig part för utvecklingen av kommersiella fastigheter i Sverige. Att få möta framtiden med just Cushman & Wakefield känns helt rätt. säger Håkan Klinterhäll, tillträdande Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.

Håkan Klinterhäll kommer närmast från rollen som director på CBRE Investor Leasing i Stockholm, där han har arbetat sedan 2013.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration