Castellum hyr ut 2 800 kvadratmeter kontor i Malmö

I början av 2020 flyttar Enercon sitt nordiska huvudkontor till Jägershillgatan 18 i Malmö. Castellum hyr ut 2 800 kvadratmeter till vindkraftsbolaget.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-08-29 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Enercon flyttar sitt nordiska huvudkontor till Jägershillgatan 18 i Malmö.
Bild: Castellum


Enercon är en av världens ledande tillverkare av vindkraftverk. Företaget har produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 46 länder. Enercon är ett familjeägt företag med huvudkontor i Aurich i Tyskland. Genom flytten till Castellums lokaler på Jägershillgatan, slår de ihop sina två Malmö-kontor Enercon GmbH och Enercon Energy Converter.

– I vår strävan att minimera energiåtgång och miljöpåverkan kommer vi att bygga ett toppmodernt kontor enligt gällande miljöcertifieringar, säger John Månsson, vd för Enercon Energy Converter AB. Vi ser fram emot ett långt och bra samarbete med Castellum.

Castellum är glada att kunna erbjuda Enercon lokaler som anpassas till deras verksamhet.

– Det är fantastiskt glädjande att kunna välkomna Enercon till nyrenoverade lokaler som uppfyller deras önskemål och behov. Vi ser fram emot ett för båda parter långt och gott hyresförhållande, säger Christel Zaar, uthyrare hos Castellum Malmö.

Ett tioårigt avtal har tecknats och inflyttning sker i början av 2020. Relier har medverkat vid förmedlingen av lokalen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration