Profi hyr ut 1 300 kvadratmeter i Bredden

Profi Fastigheter hyr ut 1 300 kvadratmeter butikslokaler till Takcentrum i Bredden. Takcentrums etablering kompletterar och stärker Breddens utbud inom segmenten hem, fritid och bygg ytterligare. Tillträde sker under september 2019.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-08-29 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Takcenter öppnar i Bredden.
Bild: Profi Fastigheter


Takcentrum Sverige, som är en komplett leverantör inom tak och tätskikt, växer och etablerar sin andra enhet i Stockholmsområdet genom att hyra 1 300 kvadratmeter butikslokaler i Profis fastighet på Breddens västra sida av E4. Uthyrningen ligger i linje med Profis strategi att skapa norra Stockholms ledande kluster av verksamheter inom hem, fritid och bygg i Bredden. Övriga verksamheter är bland andra Bauhaus, Mio Möbler, Jysk, Marbodal, Folkpool, Sveafönster och Kakeldax. Under 2020 kompletteras utbudet dessutom med ett Biltema-varuhus.

– Takcentrum är ett välkommet tillskott i Bredden och kompletterar på ett utmärkt sätt övriga verksamheter på den västra sidan om E4:an. Nu har vi i stort sett inga vakanta handelsytor kvar varför vi ser över hur vi kan utveckla beståndet ytterligare för att skapa fler attraktiva butikslokaler, säger Mathias Björkman, chef för aktiv förvaltning.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration