Colliers inleder retailsatsning

Colliers International kompletterar sitt tjänsteutbud med retail. Inom retail erbjuder Colliers strategi, projektledning, kommersiell förvaltning, uthyrning och hyresgästrepresentation med fokus på att utveckla och etablera köpcentrum, gallerior, shoppinggator samt externa handelsområden.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-06-26 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Colliers inleder retailsatsning.
Bild: Colliers


I början av maj fick Colliers Sverige en ny ägare och tillhör i dag Colliers International Group Inc. med 14 000 anställda i 68 länder. Colliers globala nätverk är en stor tillgång i arbetet inom retail.

Ansvarig för affärsområdet är Hanna Strand som har lång och gedigen erfarenhet av retailmarknaden. Pia Markwall Toyne har nyligen anslutit till Colliers Retailteam som senior uthyrare och Marie Ryding börjar efter sommaren som uthyrare.

– Som de flesta vet genomgår retailmarknaden stora förändringar vilket leder till att företag bland annat behöver se över sina strategiska frågeställningar samt uthyrningar. Där vill vi finnas till hands och stötta upp som rådgivande part. I marknaden som råder krävs gedigen kompetens, vilket vi har, säger Hanna Strand, Head of Retail.

– Retail är ett starkt affärsområde hos Colliers International och efterfrågan från våra kollegor i Europa har varit stor när det gäller att etablera Retail som affärsområde i Sverige. Vårt globala nätverk är viktigt för oss och vi ser nu fram emot spännande samarbeten och etableringar på den svenska marknaden, säger Dan Törnsted, vd för Colliers Sverige.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration