Intersport öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

Afa Fastigheter hyr ut cirka 1 500 kvadratmeter butiksyta i Sergel Nova till Intersport.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-06-26 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sergel Nova.
Bild: AFA Fastigheter


I höst öppnar Intersport en 1 500 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik på Klarabergsgatan i centrala Stockholm.

– Intresset för lokalen har varit stort men valet av Intersport som hyresgäst och det nya konceptet känns helt rätt. Vi är mycket glada över att kunna hälsa Intersport välkomna till huset, säger Henrik Olmér på Afa Fastigheter.

Intersports nya flagshipstore kommer att vara en betydelsefull och avgörande pusselbit för att säkra företagets positionering i framtidens handel. Företagets satsningar på en köpupplevelse i världsklass och att vara en omnikanal ges här nya möjligheter. Den toppmoderna mötesplatsen, med en förhyrd yta om hela 1 500 kvadratmeter och en butik fördelat på två våningar, kommer inte att sakna något. Med maximerat sortiment, ett visuellt utryck och en butiksuppbyggnad planerat in i minsta detalj och det nya konceptets alla innovativa digitala lösningar.

– Vi ges här alla möjligheter att skapa en riktigt inspirerande försäljningsyta. Det här kommer utan tvekan vara nordens fräschaste sportbutik när vi slår upp dörrarna till hösten. Här finns alla delar som krävs i konceptet som gör oss till sportbranschens ledande omnikanal retailer i Sverige, säger Marcus Wibergh, vd för Intersport.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration