Wihlborgs fyller Hyllieprojekt med stor uthyrning

Wihlborgs har tecknat avtal med en större hyresgäst om 6 300 kvadratmeter i kontorshuset Origo (Bure 2) som just nu byggs i Hyllie i Malmö. Det innebär att samtliga kontorsytor i huset är uthyrda.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-06-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Origo Bure 2.
Bild: Adore Adore/Wihlborgs


Hyresgästen är ett internationellt företag som tecknat ett femårigt avtal med inflyttning i december 2019. Sedan tidigare har Wihlborgs tecknat kontrakt med Knauf Danogips om 270 kvadratmeter.

– Origo är ett spännande projekt med fokus på högkvalitativa arbetsmiljöer, flera balkonger per våning, bra service och entré direkt vid uppgången från järnvägsspåren. Huset passar utmärkt för en större hyresgäst även om vi för framtiden också har möjlighet att dela ner varje våningsplan i flera mindre och effektiva ytor, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

– Detta innebär att vi nu inte har några vakanser i Hyllie och att vi kan fortsätta planerna med vårt nästa möjliga projekt, Pulpeten 5, som kan inrymma cirka 16 000 kvadratmeter kontor.

Origo omfattar 6 800 kvadratmeter uthyrningsbar yta och är Wihlborgs andra kontorsprojekt i Hyllie. I april invigdes Wihlborgs första projekt i Hyllie, Dungen (Gimle 1), med Tullverket som största hyresgäst.

– Båda projekten utförs med högsta miljöprestanda, högkvalitativa materialval och omsorg om detaljerna. För oss är det viktigt att hyresgästerna kan känna stolthet och tillhörighet till huset, avslutar Ulrika Hallengren.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration