Norwegian flyttar in i Office One på Arlanda

Ytterligare en hyresgäst står redo att flytta in i nybyggda kontorshuset Office One på Stockholm Arlanda Airport. Swedavia har tecknat ett femårigt hyresavtal med flygbolaget Norwegian om kontorsytor som omfattar drygt 800 kvadratmeter. Inflyttningen är planerad till juni 2019.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-06-05 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Norwegian hyr 800 kvadratmeter i Office One.
Bild: Sandellsandberg arkitekter


Norwegian flyttar sin svenska administrativa verksamhet till nya Office One, som ligger alldeles intill terminalerna och Sky City på Arlanda. Office One omfattar totalt 15 000 kvadratmeter och är Swedavias största satsning hittills på kontorsfastigheter i flygplatsnära områden. Byggnaden invigdes i maj 2019.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Norwegian, en av våra största flygbolagskunder, till Office One. Vi är stolta att kunna erbjuda tillväxtmöjligheter i form av attraktiva, terminalnära kontorsytor för våra flygplatspartners. Effektiva kommunikationer genom läget på Stockholm Arlanda Airport i kombination med flexibla kontorslösningar är mervärden som efterfrågas allt mer, säger Karl Wistrand, vice vd Swedavia och tillförordnad direktör för koncernenheten Anläggning och system.

Andra hyresgäster i Office One är bland andra United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking, Dovista Sverige, en av Sveriges ledande fönstertillverkare, Babcock Scandinavian AirAmbulance, Nordens största ambulansflygföretag, och expressleveransföretaget Jetpak.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration