Sveriges Snyggaste Kontor: Nu öppnar nomineringen!

Förra året vann Atrium Ljungberg Sveriges Snyggaste Kontor. Vill du att företaget du jobbar på ska ha en chans att vinna den prestigefyllda tävlingen ska du gå in och nominera det redan nu – nomineringen har öppnat!

Skriven av Eddie Ekberg 2019-06-05 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Charlotta Skog, Koncept, och Pehr Westman, Atrium Ljungberg, tog emot priset när Atrium Ljungberg vann Sveriges Snyggaste Kontor 2018 på seminariet Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Sthlm. Nu öppnar nomineringen för årets upplaga av den populära tävlingen.
Bild: Axel Ohlsson


I dag startar nomineringen av Sveriges Snyggaste Kontor 2019. Det innebär att du nu kan gå in och nominera ditt (eller någon annans) kontor för att ha en chans att vinna tävlingen i november.

Sedan starten 2011 har tävlingen ökat enormt i popularitet – både vad gäller antal nominerade kontor och antal röster.

Priserna har genom åren varit genomgående mycket fina med konstverk från bland andra Ernst Billgren, Mikael Axenbrant och Gert Marcus samt akvarier, kaffemaskiner och mycket annat för kontoret. Men den största vinsten är förstås äran och uppmärksamheten som vinnarna unisont menar har stor inverkan bland annat på deras attraktivitet som arbetsgivare, inte minst i ett rekryteringsskede.

Nominera ditt kontor här!

Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt.se.

Vinnaren utses på seminariet Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 6 november.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration